piecesofMari

Att kunna cykla

Det finns vissa saker man bara måste kunna. Saker man måste lära sig som liten. Cykla, simma och åka skidor är våra måsten när det kommer till barnen. Det känns så viktigt.  Just nu är det Eleonor som behöver cykelträning. Vi cyklar och bråkar, cyklar och bråkar just nu. Hon är inte pepp alls och jag med mitt halvdanna tålamod prövas verkligen. 

Men vi ger oss inte och det går äntligen framåt. När vi har med oss den här glada lilla fisfjonkan därbak så känns ju det mesta glatt. Hon babblar och hejar på syrran och jag mutar med stora glassar och finfika på vägen hemåt. 

Vi cyklade både till och från skolan idag och bortsett från några mindre bryt ( från oss båda) så var hon himla stolt över sin insats. 

Sedan förflöt resten av eftermiddagen och kvällen med hjälp av mormor ( tack!) då G är bortrest i jobb. Läxor, middag, träning och skjutsningar. Lite “förstäd” inför städning i morgon krävdes också. Jag har precis landat i soffan, barnen sover och jag hinner tänka klart alla tankar. Preppa väskor inför morgondagen och slösurfa litegrann. Ser SÅ fram emot vår helg till Bologna och har börjat packa och lägga fram outfits idag. Det verkar bli över 20 grader varmt, så himla härligt!
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats