piecesofMari

Träna för återhämtning

Efter en heldag hemma igår bland kastruller och grytor och en liten sjukling som mest behövde vara nära så var det toppenskönt att få komma ut på en springtur på kvällen. Det blev 5 km vårrunda med Friskis och solen tittade äntligen fram och gav lite vårkänslor trots kylan. Löpning är väl inte det jag föredrar helst men det är kul att variera träningen och så fick jag ju en pratstund med en god vän samtidigt. Vår magnolia som blommar

Man mår ju så himla bra efteråt så varför är det så svårt att ta sig iväg? Jag har ändå satt en rutin och tränar två dagar i veckan och har gjort det under lång tid men det är sällan jag känner mig riktigt pepp innan. Mest efteråt njuter jag. 

Särskilt när man som jag är hemma hela dagarna så är det lite extra skönt att få komma i väg själv en stund, rensa tankarna och hämta hem lite nytt tålamod. 

I dag är det mitt i veckan och vi får sällskap av mormor under eftermiddagen. I eftermiddag ska det bli våfflor och kompisar med hem. Mysigt! Tills dess gosar vi i soffan och äter ännu en ( hrmmm) sån här till frukost. 

Dille, Gud ja!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats